Reference

Naše su ekipe iskusne te su posebno obučene za najzahtjevnija i najhitnija stanja u kojima je bitno iskustvo, znanje i profesionalnost, a koristimo najmoderniju medicinsku opremu.

 

Obratite nam se s punim povjerenjem.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa svojim radom započela krajem 2013. godine ali iza sebe ima golemo profesionalno iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.
Sanitet d.o.o. je firma koja. sa svojim radom započela krajem 2013. godine.

ali iza sebe ima golemo profesionalno iskustvo. u obavljanju sanitetskog prijevoza. Naše su ekipe iskusne te su posebno obučene za najzahtjevnija. i najhitnija stanja u kojima je bitno iskustvo, znanje i profesionalnost. a koristimo najmoderniju medicinsku opremu.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa svojim radom započela krajem 2013. godine. ali iza sebe ima golemo profesionalno. iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa svojim radom. započela krajem 2013. godine ali iza sebe. ima golemo profesionalno iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa svojim. radom započela krajem 2013.. Godine ali iza sebe ima golemo. profesionalno iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa. svojim radom započela krajem 2013. godin. e ali iza sebe. ima golemo profesionalno iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.

Sanitet d.o.o. je firma koja. sa svojim radom započela krajem. 2013. godine ali iza sebe ima golemo profesionalno iskustvo.

u obavljanju sanitetskog prijevoza. Naše su ekipe iskusne te. su posebno obučene za najzahtjevnija i najhitnija stanja u kojima. je bitno iskustvo, znanje i profesionalnost. koristimo najmoderniju medicinsku opremu.

Osim prijevoza na području Republike Hrvatske, u stalnoj pripravnosti imamo timove za međunarodne prijevoze kojima pokrivamo cijelu Europu.
usluge plaćanja

Vaše zadovoljstvo naš je uspjeh.

Usluga 24/7

Vidikovac 84,
44 250 Petrinja