Reference

Naše su ekipe iskusne te su posebno obučene za najzahtjevnija i najhitnija stanja u kojima je bitno iskustvo, znanje i profesionalnost, a koristimo najmoderniju medicinsku opremu.

 

Obratite nam se s punim povjerenjem.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa svojim radom započela krajem 2013. godine ali iza sebe ima golemo profesionalno iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.
Sanitet d.o.o. je firma koja. sa svojim radom započela krajem 2013. godine.

ali iza sebe ima golemo profesionalno iskustvo. u obavljanju sanitetskog prijevoza. Naše su ekipe iskusne te su posebno obučene za najzahtjevnija. i najhitnija stanja u kojima je bitno iskustvo, znanje i profesionalnost. a koristimo najmoderniju medicinsku opremu.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa svojim radom započela krajem 2013. godine. ali iza sebe ima golemo profesionalno. iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa svojim radom. započela krajem 2013. godine ali iza sebe. ima golemo profesionalno iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa svojim. radom započela krajem 2013.. Godine ali iza sebe ima golemo. profesionalno iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.

Sanitet d.o.o. je firma koja sa. svojim radom započela krajem 2013. godin. e ali iza sebe. ima golemo profesionalno iskustvo u obavljanju sanitetskog prijevoza.

Sanitet d.o.o. je firma koja. sa svojim radom započela krajem. 2013. godine ali iza sebe ima golemo profesionalno iskustvo.

u obavljanju sanitetskog prijevoza. Naše su ekipe iskusne te. su posebno obučene za najzahtjevnija i najhitnija stanja u kojima. je bitno iskustvo, znanje i profesionalnost. koristimo najmoderniju medicinsku opremu.

Osim prijevoza na području Republike Hrvatske, u stalnoj pripravnosti imamo timove za međunarodne prijevoze kojima pokrivamo cijelu Europu.
usluge plaćanja

Vaše zadovoljstvo naš je uspjeh.

Usluga 24/7

Vidikovac 84,
44 250 Petrinja

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost tvrtke Sanitet d.o.o.